9.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 23. september 2021
spot_img

Mölkky liigat juhivad Valeri Filipenko ja Kati Sokko

Meeste turniiri esimeses poolfinaalis alistas Tanel Raamat tulemusega 3:0 Jaanus Raamatu (mõl Kaubi küla mehed). Hiidlaste poolfinaal Valeri Filipenko ja Virgo Katteli vahel lõppes esimese võiduga 3:0.
Esikoha matsis oli alguses kindlam Filipenko, kes asus juhtima 2:0, kolmas mäng Tanelile ja seis 1:2 tema poolt vaadatuna. Neljandat mängu alustas Raamat paremini, juhtides kahe viskega, kuid kogenum Filipenko tuli tagant, korjas võidu 3:1 ning kaitses tiitlit. Pronksimängus võitis Virgo Kattel tulemusega 3:0 Jaanus Raamatut.
Naiste turniiril jõudsid finaali Kati Sokko ja Maie Ader. Sokko oli võitnud poolfinaalis Cristin Leppa tulemusega 2:0, Maie  Ader aga hiidlannat Anni Kingseppa samuti 2:0. Finaali otsustavas viiendas mängus sai Maie Ader visata otsustavat viset, kuid võidu ja meistritiitli saavutas Sokko tulemusega 3:2. Kolmanda koha mängus võitis Kingsepp tulemusega 3:1 Leppa.
Koos singli turniiri võiduga asus liiga liidriks hiidlane Valeri Filipenko 146 punktiga, 132 punktiga on teine Virgo Kattel ja kolmandal kohal on Siim Sooäär 127 punktiga.

Ka naiste arvestuses vahetus liider, kelleks on Kati Sokko 100 punktiga. Naiste tabel on tasavägine, sest teisel kohal oleval Cristin Lepal on 97 punkti ja kolmandal kohal oleval Maie Aderil 94 punkti.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised