10.5 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Võitluslik viik Legioniga tõstis viikingid üheksandale kohale

Mängupaus oli veninud enam kui kolme nädala pikkuseks, kuid mitmed mehed olid tänu sellele oma vigastustest taastuda suutnud. Rõõmu tegid ka Markus Allasti ja Otto Robert Lipu naasmised, kuid algkoosseisus ei olnud seekord Martin Seemanit.
“Kapten haigestus seekord, täiesti tavaline haigus. Testid olid kõik negatiivsed, kõik on korras ja varsti on rivis tagasi,” ütles kaptenit asendanud Märten Pajunurm soccernet.ee vahendusel Seemani puudumise kohta. “Suurepärane, et mehed on tagasi. Koosseis on peaaegu täielikult tagasi, selle üle on väga hea meel, suvel saab kõvasti edasi vajutada,” lisas ta.

Mõlemad väravad löödi avapoolajal

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised