10.4 C
Kuressaare
Pühapäev, 26. september 2021
spot_img

Tänak võitis eile punktikatse

Eriti positiivseid asju Tänakul Eesti MM-rallilt kaasa võtta polnud. “Punkte väga ei saanud, sellisel juhul on raske midagi positiivset leida. Lõpuks oleme siin, aga üks päev jäi sõitmata,” rääkis Tänak eile punktikatse järel sport.delfi.ee vahendusel
Tänavuse Estonia ralli võitis soomlane Kalle Rovanperä (Toyota), kellele järgnesid teisena iirlane Craig Breen (Hyundai, +54,2), kolmandana belglane Thierry Neuville (Hyundai, +1.14,8), neljandana prantslane Sebastien Ogier (Toyota, +1.34,8), viiendana britt Elfyn Evans (Toyota, +2.04,7) ja kuuendana soomlane Teemu Suninen (Ford, 6.36,3).
Autoralli MM-sarjas on sõidetud seitse etappi tosinast. MM-sarja ajaloo noorima sõitjana MM-ralli võitnud Kalle Rovanperä kerkis üldarvestuses neljandaks. Punktikatse võidu eest sai Tänak küll viis punkti, kuid sarja üldarvestuses vahe liidritega üha kasvab.

MM-sarja üldseis on alljärgnev: 1. Sebastien Ogier (Toyota) 148, 2. Elfyn Evans (Toyota) 111, 3. Thierry Neuville (Hyundai) 96, 4. Kalle Rovanperä (Toyota) 82, 5. Ott Tänak (Hyundai) 74, 6. Takamoto Katsuta (Toyota) 66.
MM-sari jätkub 13.-15. augustini sõidetava Belgia MM-etapiga.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised