16.8 C
Kuressaare
Neljapäev, 11. august 2022

Vokaalansambel Collecta 40

See viimane on tähelepanuväärne kultuurvili, mille seemne torkas mulda Kihelkonna koguduse eelmine kirikuõpetaja Elmar Reinsoo. Nimelt otsustas ta kokku kutsuda Kihelkonna koguduse noorteansambli, mis sai nimeks Collecta.

Kui esimesed lauluproovid viis läbi Ester Naagel, siis mõne aja pärast jätkas seda tööd äsja Otsa-kooli lõpetanud Ülle Reinsoo. Sestpeale ongi 12. mail ka oma 60. juubelit tähistanud koorijuht, organist, helilooja ja muusikaõpetaja Ülle Reinsoo Kihelkonna ja Lümanda kultuurivankrit aidanud vedada. Julgen arvata, et ilma Ülleta ei oleks sündinud ka Kihelkonna kirikumuusikapäevi. Vähemasti on tal selles suur roll kanda.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised