11.1 C
Kuressaare
Pühapäev, 19. september 2021
spot_img

Saaremaa vald sai Käärikul kaheksanda koha

Kõige kõrgem koht tuli tennises, kus Saaremaa vald teenis 15 võistkonna seas kolmanda koha. Hästi läks ka meeste võrkpallis, kus 23 võistkonna hulgas teeniti kõrge neljas koht. Ka petankis oldi tublid, kus parim võistkond saavutas 32 võistkonna seas viienda koha. Jalgrattakrossis saadi samuti viies koht, võistkondi oli 22. Naised said võrkpallis 19 naiskonna seas 8. koha. Kergejõustikus saavutati 42 võistkonna seas 14. koht, orienteerumises saadi 36 võistkonna hulgas 24. koht, kettagolfis 27 võistkonna seas 24. koht.

Väga tublid oli ka meie juhid Jüri Linde ja Mikk Tuisk, kes said juhtide võistluses üle 8000 elanikuga valdade arvestuses vastavalt esimese ja kolmanda koha.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised