-2.2 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Laimjala Valss pühendus inimesele ja väele

“Väepäev viikingite külas ehk kuues Laimjala valss läks nagu plaanitud,” ütles Asva Viikingiküla peremees Kajar Lember. Tegevusi oli nii palju, et ajast jäi pigem puudu ja õhku jäi ka mõtteid järgmisteks üritusteks.
“Viikingite poole pealt oli meil terve päev täis tegevusi ka linnusehoovis, kus käis tihe sagimine, kes meisterdas endale mõne meene, kes tegeles rohkem mänguliste tegevustega. Kuna kohal olid ka meistrid vibulaskmises, siis toimus ka lausa vibukoolitus ning nüüd on saarel täpsuskütte jälle juures,” rääkis Kajar.

Elamus ajaloohuvilistele – nimelt sai nende viikingitelgis vaadata ja kuulata ca 10 minutilist lühifilmi Asva linnamäe kaevamistest ja leidudest. Seda saavad ka edaspidi Viikingiküla külastajad vaadata külastuse osana.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised