-16 C
Kuressaare
Esmaspäev, 6. detsember 2021

Petankis on parim asetaja Aare Trave

Esmalt mängiti eelringe, kus parimaks osutus Aare Trave (pildil), kes pääses otse poolfinaali. Veerandfinaalides alistas Siim Sooäär Genadi Andrejevi, Ain Koplimäe Gunnar Usina ja Enno Kermik Ken-Erki Kermiku. Poolfinaalid olid üsna ühepoolsed -  Aare Trave võitis Enno Kermiku ja Siim Sooäär sai jagu Ain Koplimäest.

Medalimängud kujunesid harvanähtavalt tasavägiseks. Kui finaalmängus suutis Siim Sooäär peale 15-ndat asetust Aare Trave vastu 40 sentimeetriga juhtima asuda, siis viimasel kolmel asetusel oli Trave kindlam ja võitis meistritiitli pooleteistmeetrise vahega. Ehk Aare tulemus oli finaalringis 18 viske peale 9,854 meetrit (keskmine 54,7 cm ühe asetuse peale oli väga muljetavaldav) ja Sooääre tulemus oli 11,330 meetrit (keskmine 62,9 cm).

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised