1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Tänak jõudis Keenias poodiumile

Nii uskumatu, kui see ei tundu, oli Tänak viimati poodiumil alles veebruaris. Ja seda vaatamata asjaolule, et kahel viimasel rallil oli ta kõige kiirem mees, kuid pidi tehniliste probleemide tõttu liidrikohalt katkestama.
Ka Keenias sõidetud Safari rallil oleks ta jäänud suure tõenäosusega esimesena poodiumilt välja, kui Hyundai vedrustuse purunemise tõttu poleks pühapäeval liidrikohalt katkestanud Tänaku tallikaaslane Thierry Neuville.
Hyundai pealik Andrea Adamo oli võistluse järel mõistagi pettunud. “Me ei saa olla õnnelikud. Kolmandat rallit järjest on meil olnud probleeme, seega ei saa seda enam halvaks õnneks pidada,” rääkis Adamo Hyundai pressiteate vahendusel. “Sellele pole õigustust, seda lihtsalt poleks tohtinud juhtuda. Peame aru saama, mis toimub. Me kasutame samu osi autodel, mida eelmisel aastal, näiteks Türgi ja Sardiinia rallil,” jätkas Adamo. “Meie võimekus on paranenud, aga vastupidavusest jääb vajaka. Peame põhjuse teada saama. See on vastuvõetamatu,” lisas Adamo.

Probleemid klaasipuhuriga

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised