19.1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Ann Katarina Meri võitis fotode kirjeldamise võistluse

“Ann Katarina kirjeldus oli põhjalik, süsteemne ja hästi arusaadav. Sõnastus oli konkreetne – ei olnud liigseid sõnu ega kordusi,” ütles Eesti Pimedate Liidu aseesimees Priit Kasepalu. Kokku laekus võistlusele viis tööd neljalt autorilt.”Teised kirjeldused olid üsna lühikesed, Vanemuise Teatril neist kõige pikem ja põhjalikum, kuid Ann Katarina omaga siiski võrrelda ei saanud,” märkis ta.
Kevadel õppis Ann Katarina Tallinna Ülikooli tudengina, kuidas kirjeldada pilte inimestele, kes ei näe. Priit Kasepalu oli tema konsultant.

“Esmalt kirjeldas Ann Katarina pilti ja saatis kirjelduse mulle. Küsisin, millest aru ei saanud, ja soovitasin talle kohti, kus kirjeldust täpsemaks muuta. Nii liikus kirjeldus edasi-tagasi mitu korda ja täienes pidevalt,” rääkis Kasepalu.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised