8.6 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Kirjanikud hakkavad Tagarannas külakorda käima

Kohtumised kirjanduse ja prosaistide, luule ja luuletajatega toimub Ringe, Kulli, Anni ja Kipri talu õuel.
Tagaranna kirjanduspäev algab Ringe talus, kus kõneleb Anne Trei, kes on kirjutanud raamatu “Pildikesi Mustjala kihelkonnast”, Kulli talus esineb Mehis Tulk, Anni talus on suurepärane võimalus kohtuda Muhust pärit kirjanike Mudlumi ja Katrin Pautsiga. Kipril loeb oma loomingut luuletaja Mihkel Kaevats, tagarandlased Diana Alt ja Julia Laffranque ning Kuressaare linnateatri näitleja Tanel Ting kannavad ette Betti Alveri ja Heiti Talviku luulet.
“Infot tuleb jooksvalt juurde nii päeva kui esinejate kohta, mille postitame Facebookis Tagaranna Kirjanduspäeva ürituse lehele,” sõnas korraldaja, Kipri talu perenaine Julia Laffranque.
Külapäeval on välja pandud kangaspuudel valminud kohalike käsitöö ja Tagaranna kunstniku Aleksander Tarvise taiesed. Pakutakse suitsulesta ning huvilistele teeb ekskursiooni Tagaranna ümbrusse giid Inge Liiv.

Muusikaliselt kujundavad kirjanduspäeva Reet Lõugas, Andres Raag, Austria muusik Kurt Heiling, Siim Aimla ja keelpillikvartett. Õhtul kell 19 on kontsert Ninase rannakaitsepatareis, kus keelpillivartett mängib Tõnis Kaumanni loomingut ning Maimu Berg loeb oma juttu “Hitler Mustjalas”. Päikeseloojangul kell 20.30 panevad kirjanduspäevale mere ääres punkti poeet Jürgen Rooste ja muusik Siim Aimla.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised