-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Prügipunkti poetatakse nii kineskoope, kalarappeid kui ka surnud tallesid

Kuressaare Linnamajanduse töödejuhataja Urmas Kuusk arvas, et tõenäoliselt on tegemist õnnetusega ja lambid on tänavale sattunud kogemata mõne auto pealt.
Koristatakse nii regulaarselt kui vahetult
Kuuse kinnitusel avastavad 90 protsenti linnaruumireostustest Linnamajanduse töötajad ise ja umbes 10 protsendist annavad teada valvsad linnakodanikud. Ka valda helistanud tähelepanelike linlaste info antakse Kuuse sõnul neile kohe edasi.
“Süsteem on selline, et kaks korda nädalas, teisipäeviti ja reedeti, harjavad ja koristavad meie masinad Kuressaare linna üle. See on graafikus alates maikuust kuni septembri-oktoobrini,” rääkis Kuusk.

Graafikus olevate koristuspäevade vahepeal tekkivad prügistused likvideeritakse vahetult peale sellekohase info saamist ja sõltuvalt sellest, millist kanalit pidi signaal linna heakorratöötajateni jõuab. 

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised