19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Muusika ja lauluga täidetud aeg

Vajame kõik hingelist kosutust ja vaimule toetust aastasest rassimisest. Kas ma võtan aru saada Jumala plaanist omaenese tegemiste juures? Aga laul on suur-suur palve ja aitab mõista. Õpetaja kuulutab Issanda meelepärast uut aastat. Koor laulab jõulu- ja uusaastalaule.

Saal on kaunistatud ja laual piduroad. Seinal kiriku tagaruumist leitud ja tolmust pestud maal Kristusest kibuvitsakrooniga. Kiriku päris küünaldega valgustatud kuusk teenib edasi pärast lasteaia, kooli, koguduse jõulu- ja vana aasta jumalateenistusi veel viimasel üritusel ja lõhnab mõnusalt vaigu järele. Küllap jõulukuusk talletas endasse õpilaste ja õpetajate koondansambli imelise etteaste. Meenutasime ja tõdesime, et Kärla kant on endiselt laulumaias.

Eelmine artikkelJätkuvad allianssnädala kohtumised
Järgmine artikkelKirikuteated
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised