1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Üks aasta jälle ajalukku kadumas

Vaadates positiivselt, pole häda veel midagi. Poed hääd-paremat täis, mönigi inimene käib ikka veel naerulnäol ringi, vihma sajab ainult aeg-ajalt, päikest kui näitab, teeb südame ja ihu soojaks, elektrit ja autokütust küllaga saada, ole vaid mees ja pritsi pappi.
Kärdel on ehitusbuum – keskväljak juba lage, kultuurkirik soe ja mugav kontserte nautida, Käinas Tuuletallamise torn kohe-kohe hakkamas. Laatadel laialt, mida vaid rahaga osta saab, käsitööd lettide kaupa, köik veel mahe ja ehe ka.
Arteesiavesi Aia tänavas ikka veel vabalt saada. Ja kui raielangidest jäänd metsa lähed, saad mönuga rängata, pohli ja jöhvigaid kamaluga suhu ajada.

Äi, näh, elu aa kut lill, muudku naudi! Kui talve möni törts lund kaa tuleb, siss aa paradiis.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised