-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Kaugtöö on arenev trend

“Pärast ülikooli lõpetamist oli mul plaan tulla tööle Saaremaale. Juba kooliajal hakkasin otsima tööd, mis võiks mulle sobida. Töötasin õpingute ajal, 2011. aastast, Skandinaavia lennufirma Norwegiani kõnekeskuses. Tegin kõike, mida lennufirma klienditeenindaja tegema peab. Broneerimine, piletite muutmine, probleemide lahendamine,” rääkis Jette-Liis oma tudengipäevil alanud tööelust.
“Kui Kuressaarde tulin, sain samuti tööle kõnekeskusesse klienditeenindajaks. Pakkusin püsitellimusega naiste- ja meestepesu ning kollektsionääridele lennukite, traktorite ja mootorrataste mudeleid. Ka see oli Skandinaavia turule, suhtlesin Taani ja Norra klientidega. Olen valinud töid selle järgi, et praktiseerida Skandinaavia keeli.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised