5 C
Kuressaare
Esmaspäev, 18. oktoober 2021

Laadla seltsimaja teine hooaeg sai päris hoogne

Hooaja jooksul said huvilised kuulata mitut huvitavat ettekannet. Gert Hirsch avas veidi põhjalikumalt ilmastiku- ja kliimamuutuste temaatikat, Mari Kübarsepp kõneles maitse- ja ravimtaimedega seonduvast, Kalju Paldis enesetervendamisest ning eluväest. Kohaliku Omaalgatuse Programmi toetatud õpitubades rääkis Mari Lepik rahvakultuurist ja sõrve keele päästmise püüdeist ning Tiit Pruul muinas- ja lähiajaloo märkidest Torgu maastikel. Käsitöötoa kooskäimistel oli Kaire Ley teemaks Jämaja pärimuslikud näputöövõtted, Koidu Heinmaa aitas rahvuslikke jõulukaunistusi meisterdada ning Merike Sepp demonstreeris muistset raamkudumise tehnikat. Lisaks koguti kõigi osaleda soovinutega kokku kohalikud käsitööd, et esindada Torgu valda ülesaaremaalisel käsitöönäitusel.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised