6 C
Kuressaare
Laupäev, 16. oktoober 2021

Kuressaare Linnavolikogu 25.04.2013 istungi ülevaade

Linnavalitsuse liikmetele isikliku sõiduauto kasutamise eest hüvitise maksmine
Volikogu otsuse kohaselt makstakse linnavalitsuse liikmetele, kelle kasutuses ei ole ametiautot, isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise eest igakuist hüvitist 64 eurot kuus. Otsust rakendatakse 1. aprillist, mil jõustunud seadusemuudatuste kohaselt otsustab kõigi valitsuse liikmetele makstavate hüvitiste ja tasude üle linnavolikogu. Seni linnapea käskkirja alusel makstud hüvitist saavad praeguse seisuga kaks inimest.

Kehtestati detailplaneeringud

Staadioni tn 9 detailplaneering haarab linnale kuuluva staadioni kõrval puhkealal asuva kinnistu. Määratakse uued kinnistu piirid, lahendatakse hoonestusõigus ja parkimine, osa kaldaäärsest merest on plaanis kinnistule juurde haarata. Avalikustamisel vastuväiteid ei esitatud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised