1.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Vasaraga vastu pead

Nimelt on ka Meelis Kompus ilmselt lasknud end kaasa viia paljude Vikerraadio saatejuhtide eelistusteemast tutvustada eetris ainiti vaid popmuusikat nii Eesti kidraplõnksutajate kui ka võõramaiste tümpsu- ja kräunhelindite tekitajate tootevaramust. Kui igasuguseid kavereid ja kõikmõeldavaid plaate-albumeid lauspromovad Vikerraadios igal nädalal näiteks Maian Kärmas või Jaan Elgula, siis olen olnud sunnitud selle teemaeelistusega kannatlikult leppima (nendelt eetrihäältelt pole ju muud eriti oodatagi), aga et raadiodiskorina on hakanud esinema ka seni üldhuvitavatel ja päevakohastel teemadel otse-eetris kõnelnud Meelis Kompus, siis see oli minulegi pettumus.

Eelmine artikkelPRIA informeerib
Järgmine artikkelJUHTKIRI – Pilgud Otile
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised