-16 C
Kuressaare
Esmaspäev, 6. detsember 2021

Teetolm muutis Nasva elanike elu põrguks

“See tolm on nii peenike, et tungib ka suletud akendest ja ustest sisse ning päevas tuli ikka mitu korda tubades tolmu võtta,” lausus Nasva silla ümbersõidutee ääres elav Katrin. “Iga mõne tunni tagant langeb näiteks köögikapile selline tolmukiht, et näpuga üle tõmmates on jutt selgelt näha. Ka õues ei saa absoluutselt olla, sest seal pole õhku, mida hingata.”

Tolmupilv kaugele näha

Kogu häda seisneb selles, et seoses vana silla sulgemisega suunatakse autodevool Nasva kaupluse kõrvalt ajutise sillani viivale kruusateele ning läbisõitvad masinad tekitavad tohutu tolmupilve, mis siis tänavaäärsetes aedades maha langeb. Eile oli tolmupilv koguni nii ulatuslik, et seda oli näha ka Sõrvest.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised