-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Urve Tiidus: mul ei ole kohvrid veel pakitud

“Praegu kui valimistulemused ei ole veel lõplikult kinnitatud, pole minu kohver veel pakitud, aga Kuressaare linn ilma linnapeata kindlasti ei jää,” rääkis Tiidus, lisades, et Kuressaarel olid väärilised linnapead enne teda ja tulevad ka pärast.”Tulemuste järgi on valijad andnud mulle tugeva mandaadi ja kindlasti on mul täna öösel mõtlemise koht ja seda ma ka teen. Andke mulle aega ja siis ütlen oma lõpliku otsuse,” ei soovinud Tiidus oma linnapea ametist lahkumist eile hilisõhtul veel kinnitada.Tiidus märkis, et Reformierakond, kes on oma koalitsioonipartneritega olnud linnas võimul juba aastaid, saab kindlasti hakkama ka pärast seda, kui ta peaks minema Riigikogusse.Ta tunnistas, et vajadusel on Reformierakonnal linnapea kohale piisavalt kandidaate, kuid hetkel ei soovinud ta nimesid veel nimetada. “Ma ei ole selle teemaga veel tegelenud,” lausus Tiidus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised