-1.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Tasutud valimisreklaam: Saare maakonna suurim probleem, mis tuleks kohe lahendada?

Kõige lihtsam viis anda tõuge Saaremaa arengule ja siinse elutaseme tõusule, on väljastada Saaremaa sadamale aastaringne kasutusluba + kaubasadam.
Oma kogukonna õiguste eest tuleb seista, muidu võib juhtuda see, et ükspäev tuleb riigihärrade poliitiline otsus: arvestades Läänemere ääres elavate rahvaste enamuse soovi, analüüsides praamide ja lennukite keskkonnaohtlikkust (tegelikku põhjust – valitseva partei soovi saada jälle poliitilistele otsustele vajalik roheliste partei häälte toetus riigikogus – loomulikult välja ei tooda), võetakse vastu otsus, et ka lennu- ja praamiühendus Saaremaaga võib olla ca viiel kuul aastas.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised