-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Pille Kreos pürib Eesti superstaariks

Kuna Pille elab gümnaasiumi lõpetamise järel Eestimaa pealinnas, on loomulik, et tema liisk saatesse pääseda langes Tallinna eelvooru kasuks. Sügavam ajend teleshowsse minekuks peitus aga musikaalse neiu tahtes end laulmises ja kitarrimängus proovile panna. “Kuna olen üpris pikalt laulmisega tegelenud, tundus, et oleks lahe ennast ka tuntud inimestele näidata ja kuulda nende arvamust minu lauluoskuse kohta,” selgitas Pille ja lisas, et tema muusikalisse arengusse on seni suurima panuse andnud Saaremaa lauluõpetaja Pilvi Karu ja kitarriõpetaja Tiit Paulus. “Tänu nende õpetustele julgesin üldse saatesse proovima minna,” nentis nooruke laulja.

Ühe laulu asemel kaks

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised