-1.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Kuressaare gümnaasiumi traditsiooniline gala

1. osas:
3. klasside plokkflöödiansambel (juh Helle Rand, Veikko Lehto), ansambel Mönu (Veikko Lehto), Kristina Liiv 7.a (Malle Tustit), Karl Jõgi 4.b (Pilvi Karu), 12.c neidude (Sirje Metsküll) ja 12.a noormeeste (Gabriel Sepp) võimlemisrühm, Sten-Erik Liiv 3.b (Laine Lehto), Laura Oolup 9.a (Eve Tuisk), segaansambel Säde (Pilvi Karu), Liisi Kippak 8.a moekollektsioon (Raili Kaubi), Sigrid Kaevand 2.b (Helle Rand), duett Keidi Saks 12.c ja Maarja-Liis Mereäär 11.c (Laine Lehto), Andry-Sten Tõru 12.c (Marit Tarkin), 6.b poiste (Endel Tustit) ja 4.b tüdrukute (Tiina Käen) võimlemisrühm, segaansambel Sa:rlaine (Laine Lehto), Argo Sannik 12.a (Marit Tarkin) ja põhikooli 7.-9. klassi rahvatantsurühm Sõlesepad (Merle Tustit).

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised