-8 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Saunaõhtu lööming jõudis kohtukulli ette

Prokuröri poolt ette loetud süüdistuse kohaselt tungisid Kert ja Ainar möödunud aasta 6. veebruaril talu territooriumil mehele kallale, pekstes teda käte ning jalgadega, mille tagajärjel põhjustasid kannatanule kehavigastusi, sealhulgas ninaluu murru. Sündmused algasid samal päeval pärast saunaõhtut, kus viibis mitu inimest ja tarvitati alkoholi. Kui osa seltskonnast, nende seas ka Kert ja Ainar autoga lahkuma tahtsid hakata, jäi nende masin lumme kinni. Saunaõhtu korraldanud talumehe töökaaslase sõnul ajanud ta oma auto eest ära, kui äkki Ainar talle kallale kargas. Pärast natuke aega lumes kestnud maadlemist sõitis töökaaslane koos elukaaslasega autoga minema.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised