12.7 C
Kuressaare
Esmaspäev, 27. september 2021
spot_img

Riia turismismessil tunti Saaremaa vastu elavat huvi

Messil jagati lätikeelseid Kuressaaret ja Saaremaad tutvustavaid trükiseid. Lisaks oli TIKil kaasas Saaremaa Golfi, Saaremaa Ooperipäevade ja Kuressaare Merepäevade reklaamvoldikud. “Tore oli tõdeda, et lätlaste huvi reisimise vastu on tõusnud, võrreldes paari eelmise aastaga oli messi külastajate arv oluliselt suurem,” rõõmustas turismi spetsialist Kati Aus, kelle kinnitusel tunti Saaremaa vaatamisväärsuste ja kultuuriürituste vastu väga suurt huvi. Turismi spetsialisti sõnul on ka Saaremaa spaad läti turistide seas jätkuvalt soositud. “Sel suvel on oodata Saaremaa teedele palju jalgratastega lätlasi. Paljud messikülastajad on juba varem küll Saaremaal oma puhkust veetnud, kuid nad on valmis siia ikka ja jälle tagasi tulema,” nentis Kati Aus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised