6 C
Kuressaare
Laupäev, 16. oktoober 2021

Sotsiaalmeedia revolutsioonide ajastu

Nii Tuneesia kui Egiptuse rahutused päästis paljude vaatlejate arvates valla tuntud araabiakeelne uudistekanal Al Jazeera koos oma võrguväljaandega, millele kohe sekundeeris rahvas nii Facebookis, Youtube’is kui ka teistes sotsiaalmeedia kanalites. Kunagi varem pole informatsioon inimeste vahel nii ruttu käest kätte liikuda saanud kui nüüd, sotsiaalmeedia ajastul. Egiptuse võimud püüdsid seda küll takistada, piirates mobiiltelefonide levi ja lülitades välja interneti teenusepakkujaid, aga see ei aidanud. Uus meedia on ennast nii tugevalt ühiskonda sisse söönud, et inimestevahelist kommunikatsiooni ei suuda peatada ka sõjavägi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised