18 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Saarlased Põhja-Euroopa mõjukaimal turismimessil

Seoses Tallinna kui Euroopa kultuuripealinnaga 2011, oli Eesti sel aastal Matka 2011 partnermaaks. Messi teema oli “Tulevik”. Avatseremoonial tervitas külastajaid majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. “Soome on Eesti turismi olulisemaid sihtturge, mullu kordasidki põhjanaabrid Eesti külastamisel kõigi aegade rekordit, mis pärines 2004. aastast,” sõnas EAS turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso. “Matka messi partnermaaks olemine annab nüüd Eestile hea võimaluse olla huvilistele veelgi paremini nähtav, tutvustada uusi põnevaid külastuskohti, majutusvõimalusi ja kultuurisündmusi. Meil on au olla partnermaa just tänavu, mil soomlaste reisimine näitab kasvutrendi ning Euroopa kultuuripealinnadeks on Tallinn ning Turu,” lisas Mutso.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised