2.8 C
Kuressaare
Teisipäev, 25. jaanuar 2022

Kuressaare päevakeskus tähistas 12. sünnipäeva

Ruum oli rahvast pilgeni täis, majarahva ütluse kohaselt kindlasti üle saja inimese. Lisatoole toodi nii palju, kui vähegi ruumi leidus, esinejatele jäi kitsuke vaba plats.

Meeleoluka kontserdi andsid Mariella laulu- ja tantsuansambel ning võrratu Eysysla segakoor. Maja üks väsimatutest hingedest Helja Parbus lausus, et kõigi nende aastate ajaloos pole olnud juhust, et mõni pala oleks kordamisele nõutud, kuid seekord see juhtus ja seda Eysysla koori ning selle muljetavaldava koorijuhi Veiko Lehtoga. Pala “Oh laula ja hõiska” kordamisel laulsid kaasa kõik, kes vähegi oskasid.

“Tore üritus oli, ei osanud arvata, et nii palju külastajaid tuleb. Muudkui lõikasime tordilõike juurde. Elu näitab, et lehekuulutus toob rahva kohale. Ilmselt on kontserdivajadus nii suur. Mõtlesin juba, et peame hakkama sellele enam tähelepanu pöörama,” rääkis päevakeskuse juhataja Tiia Tammsalu.
Juhataja lisas, et seekord oli palju selliseid inimesi, keda pole varem majas kohanud. Eriti rõõmustati aga selle üle, et tuldi perekonniti, kusjuures tulid ka nooremad. “Meil võivad ka töötud käia ja ringidest osa võtta, nad ei peaks koju jääma Kõik on teretulnud,” kutsus juhataja Tiia töötuid maja tegemistega ühinema.

Pikemalt järgmisel nädalal.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised