1 C
Kuressaare
Neljapäev, 20. jaanuar 2022

Loomatohtriks sündinud

Tegelikult pole praegune Kalju koht ta vanematekodu, Ksenia on selle koha endale ostnud. Vanemate sünnikoht on Tondi-Saadul, samuti Laadjala külas. Kuid Ksenia ema hakkas ammu-ammu Tondi-Saadult praeguse Kalju koha hobusetallis hobuseid hooldamas käima. Ksenia sõnul oli Kalju koha vana elumaja tahetud omal ajal lubjaahju ajada. “Siis mõtlesime, et kuna hobusetallis, mis on vana mõisatall, tuleb nagunii iga päev käia, päästame siis maja kütteks minekust ja anname lubjaahju jaoks hoopis Tondi-Saadu. Kuna sellel kohal oli peal pangalaen, ei saanud seda mõtet ellu viia ja ostsin siis Kalju koha ära. Koha endised omanikud olid selle kolhoosile müünud. Ostsin ära ka ümberoleva maa, metsaga koos 11-12 hektarit. Põllumaa on nüüd rendil,” jutustas Ksenia.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised