1 C
Kuressaare
Laupäev, 29. jaanuar 2022

Kodanik küsib

Vastab keskkonnaspetsialist Karli Valt: Tänase seisuga on Kuressaares biolagunevate köögijäätmete kogumise konteineri soetanud ca 65% viie ja enam korteriga elamutest. Esimene konteinerite tühjendamine toimus kolmapäeval, 12. jaanuaril ning siis koguti 1020 kg biolagunevaid jäätmeid. Kuigi kõik on seni sujunud üsnagi ootuspäraselt, ilmnes esimesel tühjendamisel siiski, et mõni jäätmevaldaja oli kasutanud mittelagunevaid kilekotte. Järgmine kogumine toimub kolmapäeval, 26. jaanuaril. Loodame, et need, kes seni veel konteinerit soetanud ei ole, selleks ajaks seda teha jõuavad. Linna nimel soovin aga veelkord tänada neid, kes kehtima hakanud korda heasoovlikult täitma on asunud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised