1 C
Kuressaare
Laupäev, 29. jaanuar 2022

Daniel Ling, mees, kes armastab Jumalat

Kasvasin oma isakodus Muhus, kuni mu eluaastad jõudsid 13 ja pooleni. Siis avanes mul võimalus Piiri kooli Noorkotkaste rühma kaudu minna esimest korda kodust kaugemale. Nimelt Tallinna, kus aastal 1938 toimusid Eesti Vabariigi 20. aastapäeva pidustused. Järgmisel aastal pidin minema Kuressaare reaalkooli sisseastumiseksamile. Hilisematel aastatel viibisin isakodus ainult suveajal. Lapsena koos naabrilastega mängisime sageli kooli ja ikka olin mina koolmeistri rollis. Nii ma läksingi edasi õppima Tallinna Õpetajate Seminari. Sealt kandsid sõjatuuled mind sõjaväkke ja sellele järgnesid elupäevad välismaal. Sellest kõigest olen ka oma loos kirjutanud ja Jumala abiga kirjutan edasi, niipalju kui mulle Taevaisa poolt jõudu ja elupäevi kingitakse.

Igal inimesel on oma teekond Jumala juurde jõudmiseks. Milline on olnud sinu tee Jumala tõdede juurde?

Eelmine artikkelPressiteated
Järgmine artikkelKaks põlvkonda, kaks talu
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised