15.8 C
Kuressaare
Esmaspäev, 8. august 2022

Jahimehed ja maaomanikud ulukijahist uut jahiseaduse eelnõu silmas pidades

Rein Sepp, Kihelkonna jahiseltsi juhatuse ja Üru jahiseltsi liige ning Kangru LP juht: “Ma ei ole uue jahiseaduse eelnõuga peensusteni kursis, aga niipalju, kui sellel teemal olen mõtisklenud, arvan, et midagi head sellest uuest seadusest ei tule. Kui maaomanik hakkab oma maadel jahti pidama, tekitab see ainult killustatust. Selleks, et hoida korralik jahiulukite populatsioon, peavad jahipiirkonnad olema võimalikult suured ja tegutsema ühtsete reeglite järgi. Probleemi põhjused on ju ikkagi suhtlemise vähesuses või puuduses. Olgu seadus milline tahes, kui ikka läbi ei saada, ei muutu midagi ka uue seaduse korral.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised