16.8 C
Kuressaare
Neljapäev, 11. august 2022

Kuressaare linnapea Urve Tiiduse kõne pidulikul uue aasta vastuvõtul 14. jaanuaril 2011

Võrrelge Kuressaaret näiteks linnaga, kus iga päev transporditakse üksnes metroos viit miljonit inimest, teist sama palju tekitab ummikuid tänavail. Mina olen veendunud, et viimane vastus on tõenäoliselt õige ja väikesed linnad elamiskohana on tulevikus võidus. Muidugi tingimusel, et need linnad liiguvad stabiilselt ajaga kaasa ja miks mitte ka ajast ette, kui võimekust on. Aga võimekus tuleneb üksnes inimestest. Seepärast tervitan ma siinkohal eriti Kuressaare ettevõtjaid, kes tulid majanduslikust madalseisust läbi suuremate kaotusteta ja seega kogu linnale kindlust tagasid.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised