2.8 C
Kuressaare
Teisipäev, 25. jaanuar 2022

Nutitelefonid teevad elu lihtsamaks

Euroopa Liit rahastas 2,7 miljoni euroga Tšehhi Vabariigi, Saksamaa, Portugali, Hispaania ja Rootsi teadlaste väljatöötatud lahendust, mille abil eakad ja puudega inimesed saavad mobiiltelefoni või muude seadmete abil hõlpsamini kontrollida kodumajapidamise elektroonikaseadmeid. Projekti “I2HOME” raames töötati välja personaliseeritud ja lihtsustatud universaalse kaugjuhtimispuldi liides, mille abil saab tööle panna ja programmeerida pesumasinat, valgustust, kütte- ja kliimaseadet, telerit, DVD-mängijat/salvestajat ning muid majapidamisseadmeid.

Eelmine artikkelMuhu pillimees elustab karmoškamängu
Järgmine artikkelLugeja küsib
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised