11.3 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Muhulane: õnnetus võis päästa meie elu

Möödunud teisipäeva õhtul tõi üks abiline Hiljale Nurme külla autoga kuivi küttepuid. “Ma ei osanud arvata, et tal on kerge ja madal auto. Minu enda tallatud rajal kiskus auto kord ühele, kord teisele poole. Panime veel liiva teele alla. Palusin küll, et ära väga lähedale sõida, kuid ta hakkas rääkima, et kuidas sa, vanainimene, nii kaugelt puid kuuri vead,” ütles Hilja. Ent masin hakkas kõrvale kiskuma ja sõitis naise sõnul kergelt müüri pihta. “Auto nurk lükkas korra ka kaablit, mille üks ots oli kinnitatud naelaga kivimüüri peale plangujupi külge ja teine ots asus lume all. Laud tuli ülevalt lahti. Kivid hakkasid kukkuma ja sein langes maha,” rääkis Hilja. Ta jõudis veel autojuhile hüüa, et too masinaga eemale sõidaks, muidu jääb veel auto varingu alla.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised