9.3 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Sõnajalad: tuulegeneraatorite püstitamine võib saada tagasilöögi

“Igatahes see teema on oluline. Võib tõesti juhtuda, et piirnormid kehtestatakse,”” ütles Tamkivi kolmapäeval BNS-ile. Ta märkis, et taolist praktikat esineb ka teistes maades – Suurbritannias, Austrias ja Saksamaal.
Elamute ja tuulikute vahemaa piirnormide rakendumisel tuleks Tamkivi sõnul norme tulevikus tuulikute rajamise keskkonnamõjude hindamise juures arvestada. “”Praegu on vahekaugused tuginenud keskkonnamõjude hinnangus välja toodud analüüsile. Juhul, kui mingid kindlad algnumbrid on paika pandud, siis keskkonnamõjude hindamise juures ei saa nendest allapoole minna,”” rääkis Tamkivi.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised