2.8 C
Kuressaare
Teisipäev, 25. jaanuar 2022

Lümanda kool 115 – mõistuse ja südametunnistusega

Paekivist koolihoone ise on väärikas ja seisnud läbi kolme sajandi kaljukindla haridustemplina nii muutuste kui ka tormituultes. Viimastel aastatel on oluliselt saadud mitmesuguste projektidega lisarahastust koolihoone siseremondiks ja ka välisfassaadi renoveerimiseks. Olime esimene maakool, kelle õuele rajati kunstmuruga minispordiväljak. Ka masu tingimustes õnnestus projektipõhiselt rahastatult läbi viia kooli söökla remont ja kaasajastada inventar. Olles ise esteetilise koolikeskkonnaga harjunud, oleme oma külalistelt kuulnud ülivõrdes tunnustust oma väärika vana maja kohta. Endine vallavanem Toivo Vaik on nimetanud Lümanda kooli Saaremaa maakoolide pärliks.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised