11.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 16. september 2021
spot_img

Merikotkastega tõtt vahtimas

Esimest korda õnnestus mul kotkastega tõtt vahtida 2005. veebruarikuus Kuusnõmmel. Paar kuud varem toimus Läänemaal Nõval naftatankeri avarii, mistõttu merikotkastele veeti riigi poolt söödaks kala, et meelitada nad õliste lindude juurest eemale. Nii sättisingi oma varjetelgi üles sellise koha lähedale. 17-kraadise külmaga telgis kükitada polnud just kuigi mugav, kuid lootus kotkaid näha andis sooja. Korraga oli kalahunniku kallal viis kotkast. Pildistatud rõngaste info järgi selgus, et üks kotkas on pärit Ahvenamaalt – kevadel kotkad rändavad.

Eelmine artikkelKas jääaeg?
Järgmine artikkelJUHTKIRI – Tuleproov
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised