6 C
Kuressaare
Esmaspäev, 20. september 2021
spot_img

Kuressaare võtab käsile eksvangide ja kodutute rehabiliteerimise

Kuressaare linnapea Urve Tiidus avaldas Kadi raadios, et aastate jooksul on olukord Kopli 5 asuvas varjupaigas kujunenud selliseks, et MTÜ pakub vanglast vabanenuile ja kodututele küll katust pea kohale ning söögitegemise võimalust, ent inimeste ühiskonda tagasitoomisega jääb ühing jänni. “MTÜ, kes Kopli 5 hoones praegu toimetab, on olnud väga tubli: toonud ettevõtmisse välisrahastust, ühes seal elavate inimestega putitanud maja, osalenud ka mitmetes sotsiaalprojektides. Aga varjupaiga elanikke tuleb ka rehabiliteerida ehk teisisõnu ühiskonda tagasi tuua – taastada nende töövõime ja teiste inimestega läbikäimine,” osutas Tiidus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised