10 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Jõulud Tornimäel

Kuna ilmataat on oma taevaluuke ohtralt valla päästnud ja lund on rohkesti igal pool, siis ega metsa all lumest puudust ole. Metsa minnes mõtlesime, et ega seda lund nii väga palju olegi, kuid kui metsas esimesed sammud tegime, olime vööst saadik lumes. Aga siiski ei takistanud see kuuse otsimist. Puu olin välja vaadanud juba novembrikuu lõpus, kuid lumine mets oli tundmatuseni muutunud. Tuli natuke seigelda, et väljavalitud kuusk üles leida. See õnnestuski ja kuuse väljatoomine metsast kujunes päris seiklusrikkaks, kuid sealjuures lõbusaks. Paksus lumes kuusega sumpamine oli väsitav, aga tõi meie südamesse ehtsa jõulutunde.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised