2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 20. september 2021
spot_img

Lõvi Leo võtab aasta kokku

Mitmendat aastat korraldas päästeameti koer Nublu koos abilistega projekti “Kaitse end ja aita teist”, milles on oluline osa ka Lääne prefektuuril. Projekt viidi läbi tervel prefektuuri territooriumil ja selles õpetati, kuidas ohtusid ette näha ning kuidas hätta sattudes hakkama saada. Sinna oli kaasatud palju häid koostööpartnereid. Üks neist oli näiteks Eesti Punane Rist ja nende maskott pelikan Dona. Tema teadis lastele õpetada väga palju esmaabist. Lapsed said osa vahvatest laagritest, korraldati viktoriine, jalgratta vigursõitu ja tehti tutvust politsei töövahenditega. Eelmisel aastal korraldati Jõulumäel isegi tuletõrje olümpia.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised