12.1 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Leerilapsed Sõmeral

Sama elevil kui leerilapsed, on ka leeriõpetajad – allakirjutanu ja hooldekodu tegevusjuhendaja Ester Naagel, kes siin hooldekodu peahoonesse rajatud Püha Laatsaruse kirikus teeb vaimulikku tööd. Meile mõlemale oli see esmakordne kogemus teha leeritööd erivajadustega inimestega. Olin küll käinud Soomes kogemusi omandamas, samuti olid olemas teoreetilised teadmised, kuna ka oma magistritöö kirjutasin sellel teemal, kuid leeritundideks vajalikud materjalid tuli ise otsida, kohandada. Suureks abiks oli Ester, kes tundis Sõmera hooldekodu elanikke, kutsus kokku võimalikult sama puudetasemega leerilapsed, kellega koos pidasime pärast iga leeritundi nõu, mida saaks teha paremini.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised