8.3 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Kuressaare võlub just vanade kivikatustega

Kuressaare vanalinna majaomanikud on mitmel korral pöördunud muinsuskaitseametisse küsimusega kivikatuse vahetuse teemadel. Kuna tegemist ei ole ainult ehitustehnilise probleemiga, vaid kogu linna üldilmet mõjutava teguriga, mis koosneb nii seaduse nõuetest, visuaalsest miljöösse sobivusest kui katuse vastupidavusest, on ühest lahendust hoobilt raske leida. Suuremate ümberehituste korral on hoonetel üldiselt nõutav muinsuskaitse eritingimustele vastav ehitusprojekt, kus ka katuselahendus piisava detailsuseni lahatud, mis võimaldab hinnata selle sobivust vanalinna.

Eelmine artikkelJõuluüritusi Kuressaares
Järgmine artikkelKodanik küsib
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised