11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Kuressaare Luciaks 2010 krooniti Aale Lember

Ürituse ellukutsuja aastast 2007, Raegalerii kuraatori Lii Pihli sõnul möödus kogu neljapäevane ettevõtmine, sealhulgas Lucia laulukonkurss, väga meeleolukalt ja rahvarohkelt. “Õhtu algas teatraliseeritud ülesastumisega, kus publiku ette ilmusid kuninganna Kristiina (Carmen Polding) ja Magnus Gabriel De la Gardie (Mihkel Vendel). Ülevaate raekoja 340 aastast andis ajaloolane Bruno Pao ning muusikalisi vahepalu pakkusid Kuressaare muusikakooli kasvandikud,” rääkis Pihl.

Žürii üksmeelne otsus

Õhtu teises pooles aset leidnud Lucia laulukonkursil osalesid tänavu Kristina Liiv Kuressaare gümnaasiumist (KG; juh Pilvi Karu), Pille-Riin Kabel Kuressaare Vanalinna koolist (juh Malle Veske), Aale Lember KPKst (juh Malle Stint) ja Kristiin Koppel Saaremaa ühisgümnaasiumist (juh Mari Ausmees).

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised