5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Kolmandat aastat saab riigimetsast ise jõulukuuse tuua

“Mändjala loodusmajas anname neile inimestele, kes omapead tahavad metsa minna, kätte kaardi ja soovitusliku koha. Teine võimalus on koos meie töötajaga minna nendel päevadel kell 10 ja 13 metsa,” selgitas RMK Saaremaa külastusjuht Anu Metsniit Meie Maale. 1-3-meetriste kuuskede hinnad jäävad 50 ja 200 krooni vahele ning jõulupuu eest saab maksta pangaülekande, mobiiltelefoni või looduskeskustes ka sularahaga. Metsniidi hinnangul kasutasid saarlased eelneval kahel aastal enamasti viimast varianti ehk sularaha. Kuna mullu osteti mujal Eestis enam kui pooled kuused mobiilimaksega, on tänavu seda võimalust veelgi laiendatud. Täpsemat teavet saab RMK kodulehelt www.rmk.ee.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised