7.5 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Õhtu Orissaare raamatukogus

Seekord otsustas ka Orissaare raamatukogu selle nädalaga kaasa minna ja värskendada oma raamatukogus tutvust Põhjamaade autorite teostega. Töötajad valisid välja raamatud, mis neile endile on muljet avaldanud, ja nendest andsid nad ülevaate tosinale kohaletulnud kirjandussõbrale.
Kokkutulnuile andis sellest nädalast lühiülevaate juhataja Eha Trumm ja tutvustas ka temale endale enam meeldinud raamatuid. Ta alustas Rootsi kirjandusklassiku Vilhelm Mobergi raamatust “Mehenaine”. Romaan on armastuslugu, kus tegevus toimub rohkem kui 200 aasta eest autori kodupaigas Smolandis külas nimega Haigruoja. Peategelane on noor abielunaine Märit, kes ilma armastuseta abiellus Paveliga. Armusuhe tekib tal naabrimehe Hakaniga ja põnevust jagub seal küllaga.

Eelmine artikkelKaks autot põrkas kokku
Järgmine artikkelSokinäitus
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised