8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Kodu, koduküla, kodukant, kodumaa – paremat ei olla saa

Saaremaa Kodukandi koordinaator ja päeva juht Elvi Viira oma tervitus- ja avasõnade järel andis sõnajärje üle Saare maavalitsuse maasekretärile Jaan Leivategijale, kes märkis tunnustavalt maakonna kodukandi liikmete aktiivsust teiste maakondadega võrreldes. Seda just KOP projektide kirjutamise alusel. Ka viimasele, äsjalõppenud taotlusvooru laekus Leivategija ütluse kohaselt pea 70 projekti. “Isegi tunduvalt suuremates ja mitme linnaga maakondades laekus taotlusi palju vähem. See näitab, et meil on kolmanda sektori aktiivsus palju suurem ja areng kiirem. Pigem napib meil vahendeid, et kõiki häid algatusi toetada. Regionaalarengu minister on välja öeldud, et kui kusagil jääb raha üle, saame juurde. Nii on kerge lootus toetada veel ka joone alla jäänud projekte,” rääkis Jaan Leivategija.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised