11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Judokad võistlesid Keeraku mälestusturniiril

See on üks populaarsmaid võistlusi vabariigis tänu heale ajastamisele ja laitmatule korraldamisele. Kutsutud olid A-,B-,C- ja D-vanuseklassi esindajad Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist ja Venemaalt. Üle 600 noore judoka võistles kuuel tatamil. Esmakordselt selle turniiri ajaloos oli väliskülalisi rohkem kui Eesti sportlasi. Saaremaalt võtsid osa Kuressaare Kesklinna Spordiklubi viie tüdruku ja kahe poisiga ning SK Tõll kuue poisiga.
 
C-vanuseklassis esines kõige paremini Kriim Koduvere kehakaalus +48 kg. Ta domineeris kohtumisel soome judoka Claudia Miettinenini kui ka leedu tüdruku Vanagaite Ugne üle. Kolmas kohtumine oli juba finaalmatš, kus Kriim läks kokku Viktoria Mironovaga Narvast. Ja samuti nagu Eesti meistrivõistlustel, ei suutnud meie tüdruk tehnilist narvakat võita. Seekord teine koht ja hõbemedal väga raskelt turniirilt.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised