4 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Metsamaa omanik pääseb kinnistule vaid helikopteriga

Metsamaa omanik Heldur Suuster on nõutu. Kui mees tahtis metsast endale talveks toasooja tarvis natuke küttepuid tuua, avastas ta, et ei pääsegi sinna, sest puidu väljavedajad on metsatee nii roopasse sõitnud, et see meenutab kahte suurt vett täis kraavi. “Ma ei saa sinna enam millegi muuga kui ainult helikopteriga,” lausus Heldur. Mehe sõnul ei ole keegi tema kui maaomaniku poole pöördunud metsa väljaveo kooskõlastamiseks. “Vähemalt aastapäevad ei ole seal midagi teha. Isegi siluma ei ole mõtet enne minna,” ohkas Heldur.

Eelmine artikkelMis juhtus?
Järgmine artikkelJUHTKIRI – Laastud lendavad
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised