5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Kas võimule peab meeldima?

Ajal, mil üleriigilist meediat kritiseeritakse liigse kolletumise ja poliitilise kallutatuse eest, peitub kohaliku ajakirjanduse õnn võimaluses olla sõltumatu, teenida kodukandi rahvast ja rääkida inimestele tõtt. Hiljuti said avalikuks juhtumid, kus maavanem või mõni teine kõrge ametnik on teinud ettepaneku kohaliku lehe peatoimetaja väljavahetamiseks. Kuidas Tõnissoni laotud vundamenti nende ohtlike märkide valguses alles hoida?
Maakonnalehed on väga paljudele lugejatele ülejäänud meediast usaldusväärsemad: toimetus asub lähedal, seal töötavad ajakirjanikud on kursis kohalike teemadega ning käsitlevad piirkonna inimestele olulise tähendusega uudiseid.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised