12.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 21. oktoober 2021

Ristteel keset tundmatusi

Igaühele oma

Kõikides olukordades internet või lähim lehemüügikoht või avalik raamatukogu ei aita. Iga lehte täies mahus internet ei vahenda, mitmed esitavad sisukorda ainult valikuliselt ja mõned ei anna edasi ainsatki täisteksti. Tartus asub küllalt hea valikuga R-kiosk Küüni tänaval, aga Postimeest, Eesti Päevalehte ja Õhtulehte ma sealt ei osta, sest need on koju tellitud, kuid maakondlikke lehti, v.a Setomaa, seal ei müüda, sest see ei tasu end ära. Jäävad üle Tartu ülikooli ja Eesti maaülikooli raamatukogu – või siis otsustada, et ei juhtu midagi, kui jätad enamiku üldse ostmata või lugemata. Jah, kuid mulle on ajakirjandus tööriistaks, seda tundmata pole võimalik ei anda nõu ega kujundada isiklikku arvamust.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised